Carbon Poker Review

Go down

Carbon Poker Review

Témanyitás by Admin on Vas. Márc. 25, 2018 6:26 pm

Carbon Poker Review

Background

Carbon Poker s-a înfiinţat în 2005 în februarie 2005 şi a reuşit să îşi facă un nume ca site-ul cu oferte spectaculoase, turnee garantate atractive şi o superbă selecţie de jocuri. Carbon Poker este ultima achiziţie a Merge Gaming Network şi beneficiază de un software robust, detaliat şi bine conceput, caracteristic celor de la Merge Gaming Network, firmă cu sediul în Australia şi serverele puse în funcțiune în Canada.
Limite si Rake

Limitele la mesele CarbonPoker sunt foarte largi și variate, deși ei se concentrează mai mult pe mesele de la popularul Texas Holdem și Omaha. Limit Texas Holdem începe la $0.10/$0.20 și se extinde până la $50/$100. Pot Limit Texas Holdem începe cu o sumă rezonabilă de $0.50/$0.10 și se încheie la $25/$50. No Limit Texas Holdem se întinde de la $0.02/$0.04 până la $25/$50. Mesele Omaha încep de la o sumă mică $0.10/$0.50 pentru No Limit până la o sumă maximă de $25/$50. Un joc mai puțin popular începe de la o sumă mică de $0.05/$0.10 și se încheie la $10/$20.

În general, rake-ul de 5% este luat direct la mese pe CarbonPoker. Ca și restul site-urilor, suma exactă luată la o mână depinde de numărul jucătorilor ce participă la pot, mărimea potului și limita nivelului. CarbonPoker limitează rake-ul luat la toate mesele la o sumă mică de $3. Rake-ul luat este în general de $0.01 la $0.20, până la o valoare maximă a mesei dependentă de limită.
Traficul jucătorilor

CarbonPoker atrage în mod obișnuit peste 2000 de jucători la mese. Turneele generoase, zilnice, săptămânale și lunare ajută în a menține loialitatea jucătorilor și bonus-ul exclusiv de la PokerNews aduce și el o mare valoare. CarbonPoker este în acest moment undeva pe locul 15 în clasamentul total, totuși calitatea programului combinat cu promoțiile excelente vor ajuta la dezvoltarea camerei CarbonPoker în viitor.
Jucabilitate

Programul Merge Gaming, din care CarbonPoker face parte, este o uimitoare parte din programele de poker. Viteza este fulgerătoare, cu animatii limitate la cărțile de pe masă și la smiley-uri. Folosirea graficii vectoriale înseamnă că jocul pe tot ecranul nu încetinește viteza de joc. Butoanele și check-box-urile au dimensiuni mari pentru a favoriza o selecție rapidă prin care se păstrează viteza de desfășurare a jocurilor. Lobby-ul este împânzit de informații, despre mulțimea jocurilor, limitele, turneele și promoțiile și toate informațiile sunt clasificate în mod convenient prin tab-uri și filtre ce pot fi aplicate pentru o căutare mai amănunțită a jocurilor de către participanți.
Joacă poker împotriva lui Shannon Elizabeth la Carbon Poker

Joacă poker împotriva lui Shannon Elizabeth la Carbon Poker
Programul si Opţiunile Extra

Merge Gaming aduce jucătorilor o serie de opțiuni care ajută camera CarbonPoker să se ridice la un nivel calitativ superior unei însemnate părți din competiție. În afară de caracteristicile standard, CarbonPoker include de asemenea:

Quick Start – Setează-ți opțiunile și începe jocul cu un singur click.
Rabbit Hunt – Continuă să vezi cărțile, chiar dacă tocmai ai câștigat.
Multi-table Play – Jocul nu are întârzieri nici cu această funcție activată.
Player Accolades – Câștigă trofee virtuale și insigne cu care să te poți mândri.
Player Tags – Etichetează-ți rivalii cu atribute precum ”Fish”, ”Shark” sau ”Buddy”, cu sensul de ”jucător ușor de bătut”, ”jucător redutabil”, respectiv ”prieten”.
Animated Emoticons – O gamă semnificativă de smiley-uri pentru a-ți exprima mai bine gândurile și stările, în concordanță cu jocul.
Expose One – Alege muck, arată o carte, sau arată-le pe toate.

Suport Clienţi

Un detaliat serviciu FAQ online este complementat de un serviciu pentru clienți eficient prin email și un altul prin chat. CarbonPoker afirmă că toate cererile vor fi rezolvate în mai putin de 30 de minute, 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Răspunsurile sunt rapide, exacte și politicoase.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2018. Mar. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ponturipariuri.forumgratuit.ro

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.