Full Tilt Poker Review

Go down

Full Tilt Poker Review Empty Full Tilt Poker Review

Témanyitás by Admin on Vas. Márc. 25, 2018 6:27 pm

Full Tilt Poker Review

Full Tilt Poker este una dintre cele mai mari camere de poker online. Cu o serie de jucatori profesionisti de poker care joaca exclusiv pe FullTiltPoker, camera de poker beneficiaza de multa actiune atat la limite mari dar si la limite mai mici. Pentru unii jucatori s-ar pune problma diferentei de fus orar. Dar pentru cei care joaca noaptea este ideal.
Chiar daca nu joci cu Phil Ivey sau Chris Ferguson ai sansa, chiar la low limits, sa joci un un un PRO de la FullTiltPoker.
Intr-un Multi-Table Sit’n’GO am jucat la masa cu Lynette Chan , o jucatoare profesionista de poker.
Softul Full Tilt Poker

Softul Full Tilt Poker a fost upgradat in ultimele luni si ofera cea mai buna experienta de joc. Cel mai important upgrade este Last Hand History. Poti urmari ce maini au fost jucate la mese diferite (situatia cand esti mutat la alta masa in turneu). Are optiunea PLAY pentru a urmari cum a decurs o mana jucata. Astfel poti verifica stilul de joc al unui jucator daca te afli in pozitia de a face o decizie importanta, sau poti analiza propriul joc fara programe adiacente.
Puteti vizita siteul FullTiltPoker pentru un video-tur sau poze cu noul soft.

Puteti downloada softul pentru a vedea actiunea de la mese fara a fi nevoiti sa faceti un cont. Noul soft Full Tilt Poker are modul Observer.
Selectia jocurilor este mult mai usoara cu noul soft Full Tilt Poker. Pe langa sistemul browse de unde alegi exact tipul de joc, limita, poti adauga mesele tale preferate in tabul Favorites.
Exista o selectie Custom dupa limite. Poti bifa sa apara doare mesele de la limita ta indiferent daca joci Cash Game, Sit’n’Go sau Turnee.
Promotii Full Tilt Poker

Full Tilt Poker are o serie de promotii accesibile indiferent de limita la care joci. Doua dintre promotiile care au atras atentia:
The Biggest Bonus ever – in 30 de zile jucatorul trebuia sa faca 1,667 puncte pentru un bonus de 100 dolari. La finalul promotiei daca nu erau stranse 1,667 puncte FTP, jucatorul primea doar suma eliberata (pentru fiecare punct FullTiltPoker, erau eliberati 0.06$).
Take 2 – a aduns un plus pentru bankrollul jucatorilor low limit. Timp de 25 de zile dintr-o luna trebuiau obtinute la doua mese simultan cel putin 1 punct FTP. Pentru fiecare cinci zile jucate, jucatorul primea 5$-5$-10$-25$, pentru un total de 50 dolari.

Ofertele disponibile momentan:
Iron man Challenge – este o promotie care ruleaza si acum, pentru jucatori constanti. Pentru a intra intr-un freeroll Iron Man sau pentru a primi Medalii Iron Man trebuie sa joci zilnic timp de o luna, cu conditia de a genera cel putin un punct FTP. Pentru mai multe detalii puteti verifica lista de promotii.
Pice of Phil Ivey – Full Tilt Poker propune o promotie prin care jucatorii pot obtine un anumit procent din castigurile lui Phil Ivey de la masa finala WSOP 2009. De asemenea puteti verifica lista de promotii pentru detalii exacte.

Exista o serii de turnee freeroll (nu este necesar depozit) pentru toti jucatorii, dar in lista de turnee puteti gasi un turneu exclusiv pentru jucatorii din Romania. La Academia Full Tilt Poker exista o provocarea pentru jucatorii care vor sa construiasca un bankroll de la zero. Chris Ferguson explica regulile de bankroll managemet si arata cum jucand doar freeroll si turnee cu low limit buy-in a reusit sa ajunga la 10.000 dolari. Turneele freeroll sunt un mod excelent de a intelege jocul, chiar daca se joaca loose.

Bonusul standard la depunere pentru Full Tilt Poker este de 100% in limita a 600 dolari. Deci primiti inca o data suma depusa. Pentru a retrage bonusul pentru suma depusa aveti la dispozitie 6 luni. Puteti urmari cu update real time cum eliberati bonusul de depunere in Casier. Este siteul care are cel mai usor sistem de depunere. Cu un card Visa dureaza 5 minute pentru a face prima depunere. Depunerea minima este de 10 dolari. Dar pentru un joc cursiv recomand un minim de 50 dolari pentru a face fata momentelor de downsing.
Daca sunteti la prima depunere recomand sa verificatii ofertele noastre pentru Full Tilt Poker - oferta rake back dar si bonus mai mare pentru prima depunere.

Pentru a juca pe siteul Full Tilt Poker folositi banerul de mai jos pentru a downloda softul. Succes la mese!

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2018. Mar. 17.

http://ponturipariuri.forumgratuit.ro

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.