PokerStars Review

Go down

PokerStars Review

Témanyitás by Admin on Vas. Márc. 25, 2018 6:29 pm

Promoţiile Pokerstars

PokerStars este cel mai mare site de poker din lume şi sponsorizează pe unii dintre cei mai valoroşi jucători cum ar fi Daniel Negreanu, Greg Raymer sau Bertrand “ElkY” Grospellier. Opţiunea Find a Team PokerStars Pro vă permite să urmăriţi jucătorul preferat la masă. Promoţii speciale au loc des la pokerStars şi promovează concursuri excelente. Turnee Freeroll Săptămânale şi punctele acumulate ca jucător frecvent vă oferă şanse de câştig mari. Cu diferite opţiuni de depozit sau retragere a banilor, un suport live permanent şi aplicaţie software de excepţie, PokerStars este cea mai bună alegere pentru orice jucător de poker. Când vă creaţi cont pe PokerStars.com asiguraţi-vă că aţi introdus codul de marketing disponibil pe Poker online gratis la prima depunere făcută.
Club VIP PokerStars

Clubul VIP PokerStars răsplăteşte fidelitatea jucătorilor săi. Cu cât jucaţi mai mult, bresc şi beneficiile şi puteţi transforma punctele acumulate ca jucător frecvent in diferite obiecte de lux, intrare la turnee sau pentru a beneficia de bonusuri în cash. Programul Supernova Elite recompensează cu sume mari de bani pe cei ce au acces la el.
Limite si Rake

Poker Stars are o mare varietate de nivele de limite care cu siguranţă sunt pe placul tuturor, de la începător până la jucătorul experimentat pe mize mari. Limitele Poker Stars încep de la micro limite de $0.02/$0.04 până la $100/$200. Limitele la No Limit Texas Holdem încep de la $0.01/$0.02 şi buy in $1 până la jocurile cu blind-uri de $10/$20, buy 400 -in $.

Sistemul de rake Poker Stars este mai degrabă echitabil, cu un interval mediu de rake de 5% până la un maxim de $3. Acest maxim se extinde la $5 la jocurile pe mize mari, oricum numai cânt sunt 4-10 jucători în pot.
Traficul jucătorilor

În momentul în care această recenzie a fost scrisă, erau peste 62 000 jucători logaţi la PokerStars, o cameră de poker care deţine recordul cu cei mai mulţi jucători logaţi simultan, uimitorul număr de 240.540 jucători la 37.000 de mese. PokerStars a găzduit de asemenea şi cel mai mare turneu online din istorie, la care au participat 35.000 de jucători. Această cameră este pe locul 1, şi cea mai mare cameră de poker din lume ceea ce înseamnă că nu vei avea probleme să găseşti o masă sau adversari!
Jucabilitate

Software-ul Poker Stars este bine programat, merge uşor cu o grafică bogată. Jucătorii pot uploada poze pe post de avatar, mesele pot fi redimensionate, temele pot fi alese şi îmbunătăţite, cu multe opţiuni de căutare uşor de folosit. Cutând în chat şi în lobby poate fi puţin enervant iar jucătorii trebuie să dea clic pe fiecare masă in parte pentru a se alătura în lista de aşteptare. Oricum, aceste neplăceri minore nu pot schimba impresia generală.
Programul si Opţiunile Extra

Acest website oferă jucătorilor un software foarte bun, cu o foarte mare varietate de jocuri. În plus, şi-a testat software-ul în mod independent, la două agenţii, pentru a se asigura că programul folosit este sigur şi cu acces liber. Aceasta înseamnă că jucătorii pot fi siguri că vor juca cel mai bine la Poker Stars.

Funcţii utile

Poker Stars FPP – Poker Stars Frequent Players Points îţi pot aduce intarea în regim de VIP şi alte beneficii grozave.
Hand History – Verifică partidele jucate anterior. Vezi unde ai jucat bine şi unde nu, îmbunătăţeşte-ţi aptitudinile de poker şi partidele viitoare cu ajutorul acestei funcţii.
Statistică – Verifică-ţi statistica proprie cu această funcţie. Vezi cât de des faci fold, cât de des ajungi la showdown, faci raise sau re-raise. Urmăreşte-ţi evoluţia pentru a-ţi îmbunătăţi stilul de joc.
Tournament History – Află cum te-ai descurcat tu sau ceilalţi jucători la turneele jucate.
Preferred Seating – Joacă în aceeaşi poziţie la fiecare masă

Suport Clienţi

La email-urile trimise la serviciul clienţi se răspunde cu acurateţe şi amabilitate. Poker Stars a creat un mediu de joc plăcut şi sigur pentru jucătorii săi iar serviciul clienţi reflectă acest lucru.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2018. Mar. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése http://ponturipariuri.forumgratuit.ro

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.